Адвокати Корбана прийшли на допит з

Адвокати Корбана прийшли на допит з "групою підтримки"

Укрінформ
Адвокати Геннадія Корбана - Андрій Богдан та Оксана Томчук - прибули на допит до Прокуратури міста Києва.

Про це повідомляє прес-служба політсили УКРОП у Фейсбук.

Прокуратура викликала їх як свідків у межах кримінального провадження щодо створення захисниками умов, які сприяли діяльності злочинної організації Геннадія Корбана.

"Оксану Томчук та Андрія Богдана супроводжують близько двох десятків колег-адвокатів. Працівники 3-го слідчого відділу відмовляються проводити слідчі дії та намагаються безпідставно перенести допит через присутність сторонніх осіб у приміщенні. Адвокати наполягають на проведенні допиту - кажуть, їхні колеги мають право бути присутніми як захисники", - зазначається у повідомленні.

Першим мають допитати Ігоря Черезова, який захищає Олега Мартинова, підозрюваного у справі Корбана, потім - Богдана та Томчук, яких викликали на пізніше.

Адвокати мають намір викликати поліцію через те, що слідчий відмовляється проводити слідчу дію та складати постанову про відмову.

Як повідомлялось, лідер партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" Геннадій Корбан назвав брехнею звинувачення прокуратури про нібито організацію ним злочинного угруповання.

фото: news.pn

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-