Заступник Кернеса у суді відмовився впізнавати його охоронців

Заступник Кернеса у суді відмовився впізнавати його охоронців

Укрінформ
Перший віце-мер Харкова Ігор Терехов на допиті в Київському райсуді Полтави у справі харківського міського голови Геннадія Кернеса сказав, що не знає його охоронців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відразу після перерви в судовому засіданні допитано Ігора Терехова - першого заступника мера Харкова Геннадія Кернеса. Терехов повідомив суду, що охоронців Кернеса, які фігурують у кримінальній справі, він особисто не знає", - відзначили в суді.

Чергове, восьме за рахунком засідання суду у справі Кернеса і його охоронців відбудеться 1 лютого о 11:00.

"На суді будуть допитані охоронці мера Олександр і Сергій Власенкі, слідчий Олександр Колесник і потерпілий Сергій Ряполов", - додали в суді.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 25 січня в Київському райсуді Полтави допитаний до перерви свідок звинувачення, екс-начальник Харківського міського управління міліції Ігор Болюх заявив, що в ніч на 26 січня 2014 року бачив у будівлі міськуправління потерпілих Ряполова і Кутяніна, "але жодних тілесних ушкоджень у них не було".

Кернесу і двом його охоронцям, обвинуваченим у незаконному позбавленні волі, катуванні і загрозі вбивством двох активістів харківського євромайдану, загрожує до 15 років позбавлення волі. Всі троє не визнають провину і заявляють про фальсифікації справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-