Україна і Туреччина посилять співпрацю в оборонній сфері

Україна і Туреччина посилять співпрацю в оборонній сфері

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов обговорив посилення військово-технічного співробітництва між Україною та Туреччиною під час робочого візиту до Турецької Республіки з Директором Секретаріату оборонної промисловості Туреччини Ісмаїлом Деміром у місті Анкара. 

Про це повідомляє прес-служба РНБО

"Сторони обговорили питання інтенсифікації військово-технічного співробітництва між нашими країнами. Під час обговорення перспектив спільних проектів в оборонно-промисловому комплексі співрозмовники погодилися, що "поєднавши ресурси в роботі, можна досягти значно більшого разом, ніж окремо"", - йдеться в повідомленні.  

Як зазначає прес-служба, сторони обговорили можливість створення спільних підприємств, а також україно-турецького науково-дослідницького Центру з вивчення та аналізу застосування перспективних військово-технічних розробок в умовах сучасних військових конфліктів. Під час перемовин було досягнуто домовленості щодо створення спільної робочої групи для координації роботи над спільними проектами, до складу якої увійдуть представники Оборонпромів. 

Крім того, як повідомляють в РНБО, Турчинов провів зустрічі з керівниками провідних підприємств ОПК Туреччини, під час яких було обговорено питання реалізації спільних проектів, та відвідав оборонні підприємства "Asеlsan" та "Roketsan".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-