За Януковича агенти РФ зруйнували облік у військкоматах - Полторак

За Януковича агенти РФ зруйнували облік у військкоматах - Полторак

Укрінформ
Міністерство оборони має навести порядок в обліку військовозобов'язаних, який був великою мірою зруйнований за часів Януковича російськими агентами.

Про це заявив журналістам на брифінгу глава відомства Степан Полторак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"При Януковичу, коли керували міністерством громадяни РФ, облік великою кількістю був знищений саме для того, щоб ми сьогодні мали такі проблеми. Тому ми маємо відновити облік тих людей, які по закону мають захищати країну", - наголосив він.

За словами міністра, представники військових комісаріатів працюють у штатному режимі, вручаючи повідомлення про необхідність з'явитись за місцем проживання для уточнення інформації.

Полторак підкреслив, що повідомлення про виклик до військкомату можуть приходити і вже дорослим чоловікам, які мають бути на обліку.

Відповідаючи на запитання щодо нової черги часткової мобілізації, міністр повідомив, що поки не можна говорити конкретно ні про її дату, ні про кількість громадян, які можуть бути мобілізовані: "Ми зараз дивимося, яка необхідність у цьому є, Генеральний штаб дивиться розрахунки. І я сподіваюсь, у тому числі, на те, що значно збільшиться кількість людей, які побажають прийти на контрактну військову службу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-