Заступник Абромавичуса проситься у відставку

Заступник Абромавичуса проситься у відставку

Укрінформ
Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Руслан Корж оголосив про намір залишити посаду.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

«Як і більшість моїх колег, я прийшов у владу з бізнесу, розглядаючи цей крок як свою волонтерську допомогу країні. Сьогодні я готовий повернутися в реальний бізнес. Я з гордістю працював у найбільш реформаторській команді в уряді, і буду радий продовжити співпрацю і в майбутньому», - каже він.

Корж вважає, що його напрацьовані за цей рік досвід та ідеї стануть у нагоді в реформі управління державними підприємствами.

«Зокрема, я розглядаю можливість взяти участь у конкурсі на управління одним із державних промислових підприємств або продовжити роботу в наглядових радах наших найбільших держкомпаній» - поділився Руслан Корж.

У свою чергу міністр економрозвитку Абромавичус вдячний заступникові за те, що він взявся за дуже складну ділянку роботи.

"Його досвід створення і впровадження стратегій змін був дуже корисним для нас, адже реформа державних підприємств була і залишається одним із наших пріоритетів. Професійні керівники такого рівня зараз дуже потрібні держкомпаніям," - наголосив міністр

Рустан Корж займав посаду заступника міністра з 4 лютого 2015 року і відповідав за промислову політику та управління державною власністю, а також за військово-промисловий комплекс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-