Порошенко запевняє, що не

Порошенко запевняє, що не "берегтиме" Кононенка

Укрінформ
Заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко пройде всі антикорупційні процедури, якщо це буде необхідно.

Про це сказав Президент України Петро Порошенко під час своєї першої у 2016 році прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ключова позиція, яку ми зараз створили, незалежно, наближена чи віддалена людина від Президента, Прем`єра, уряду, парламенту чи будь-кого, це його не захистить від обгрунтованих антикорупційних процедур. Єдине, що треба зробити ще, це зняти депутатську недоторканність і проголосувати законопроект, який я вніс до парламенту, щоб ніхто не обмежував діяльність новостворених антикорупційних  органів, незалежно від того, яке прізвище це буде», - сказав Порошенко.

Глава держави запевнив, що, на відміну від багатьох політиків, він не потребує жодних фінансових радників або «гаманців», бо за своє життя заробив достатньо коштів. «Можу сказати, що розмір моєї благодійної діяльності вимірюється сотнями мільйонів доларів. Я не потребую і нікому не дам, бо не для того прийшов на посаду Президента, щоб хтось намагався, використовуючи моє ім`я або мої зв'язки, заробляти. Ті, хто ближче - реакція буде ще жорсткішою», - заявив Президент.

 Нагадаємо,  деякі українські ЗМІ пишуть про те, що давній друг та бізнес-партнер  Порошенка Кононенко може бути причетний до корупційних схем та маніпуляцій із заставленою нерухомістю, яка мала перейти у власність банку, але натомість відійшла спорідненій фірмі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-