Прокуратура продовжує вилучати документи в Одеській ОДА

Прокуратура продовжує вилучати документи в Одеській ОДА

Оновлено
Укрінформ
Співробітники прокуратури продовжують вилучати  документи в Одеській облдержадміністрації, де перед новим роком відбулися гучні звільнення та затримання чиновників.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

"Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 191, ст. 209, ч. 2 ст. 210 КК України (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем, легалізація договорів, одержаних злочинним шляхом; нецільове використання бюджетних коштів). 13 січня 2016 року у рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці отримали необхідну документацією зі структурних підрозділів ООДА,  яка може мати суттєве доказове значення", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, 30 грудня співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою затримали на хабарі в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури Тетяну Марченко, яка, за словами співробітників СБУ, взяла гроші з будівельної фірми, яка зводить медичну установу в області. З обшуком військова прокуратура та СБУ прийшли під час передноворічної вечірки. У жінки знайшли пакунок, у якому був 1 мільйон 450 тисяч гривень.

Крім того, нещодавно Саакашвілі звільнив свого радника Володимира Рєзніка і попросив правоохоронні органи негайно ним зайнятися. 

Саакашвілі також наголосив, що "найближчим часом цілий ряд посадовців в Одеській області відчують на собі, що надалі ми будемо тільки продовжувати закручувати гайки відносно безчесних чиновників".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-