У Корбана знову хочуть відводу. Тепер – прокурорів

У Корбана знову хочуть відводу. Тепер – прокурорів

Фото
Укрінформ
Після невдалої спроби адвокатів Геннадія Корбана відвести суддів Апеляційного суду, які в середу, 13 січня, продовжили розгляд справи їх підзахисного, сторона захисту подала клопотання про відведення групи прокурорів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На прокурора Олега Чижа мною подана скарга", -  сказав адвокат Олексій Шевчук. 

За його словами, прокурори перекручують законодавство, не поважають права підзахисного, порушують кодекс професійної етики.

Корбан особисто підтримав ініціативу власного захисту та висловив переконання, що прокурори, які, за його словами, самі можуть бути звинуваченими у корупції, не мають права  висувати йому будь-які звинувачення.

Фото: Вадим Грига/Укрінформ

У свою чергу, прокурор Олег Чиж нагадав кодекс професійної етики адвокатів, зазначивши, що "вони дозволяють собі робити зауваження прокурорам".

Наразі суд знову пішов у кімнату для нарад.

Як повідомлялося, 6 листопада Печерський районний суд Києва обрав для голови політради партії "Укроп" Геннадія Корбана запобіжний захід - домашній арешт - до 31 грудня 2015 року. 1 грудня Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення райсуду . 28 грудня Дніпровський райсуд Києва змінив запобіжний захід Корбану на взяття під варту терміном на 60 днів. Напередодні цього засідання Корбана прооперували в клініці Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова НАМН України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-