Порошенко: Різдво дарує надію на справедливість

Порошенко: Різдво дарує надію на справедливість

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав українців з Різдвом Христовим.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Споконвіку Різдво було одним з найголовніших свят нашого народу. На початку року, коли день знову перемагає ніч і світла стає знову більше, ніж темряви, глибоко символічно відзначати народження Ісуса Христа. Адже він сказав: "Я — Світло для світу. І хто піде за Мною, не буде ходити у темряві, але матиме світло життя".

Прийшовши у світ, Христос дарував нам надію — надію на перемогу навіть над смертю, надію на перемогу над злом. Надію на справедливість, що настільки важлива для України в цей час непростих випробувань, які переживає наша країна.

Та Різдво Христове — це ще й велетенська спадщина суто українських звичаїв. У наших колядках та вертепах промовляє сама душа українського народу. В цих по-справжньому щирих та істинно народних текстах ми славимо Новонародженого та бажаємо один одному щастя.

Таємниця народження Ісуса Христа для нас, людей, — велике диво. Воно переконує, що добро обов’язково подолає зло. Скільки клятий східний цар Ірод не біснувався, нічого у нього не вийшло!

Ми обов’язково переможемо, як заповідав нам апостол Павло: «Одягнувшись у броню вiри й любові та в шолом надiї на спасiння!», - йдеться у вітанні.

Порошенко побажав усім родинного тепла та затишку, благословенної різдвяної зірки, смачної куті.

Окремо Президент привітав українських воїнів, які стоять сьогодні на захисті Вітчизни. "Як свята Церква духовно захищає нас з небес, так наше героїчне військо береже нас на землі", - наголосив він і попросив у маленького Ісуса великих змін на краще в нашій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-