Порошенко про зміни до Конституції: Ми довго запрягали - пора їхати

Порошенко про зміни до Конституції: Ми довго запрягали - пора їхати

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко закликав народних депутатів проявити зваженість і проголосувати за зміни в Конституції щодо децентралізації.

Про це він сказав на Форумі депутатів місцевих рад партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Питання миру дуже пов'язане з питанням децентралізації. Момент остаточного голосування змін до Конституції поступово наближається і отримати це рішення, я не маю жодного сумніву, буде дуже не просто. Я розраховую на розум вищого законодавчого органу, наші IQ має перевищити 300. Бо тільки надзвичайно високий інтелект дозволить нам перемогти такого сильного ворога, як Росія, разом з потужністю наших Збройних сил», - підкреслив Президент.

Він зауважив, що питання децентралізації тісно пов'язане з дипломатичною боротьбою та поверненню під суверенітет України тимчасово окупованих українських районів. І тому в цьому питанні треба проявити солідарність і прийняти ці найважливіші зміни до Конституції.

«Ухвалення цих конституційних змін, разом з конституційними змінами по децентралізації, - питання найближчих тижнів, максимум місяця», - наголосив Президент.

«Так, ми довго запрягали, але тепер ми маємо швидко їхати. Наступного року кожен українець, і ви маєте в цьому переконатися, має відчути, що інфраструктура, яку ми так дбайливо створювали в 2015 році, ефективна і почала нарешті приносити результат, і цей час був витрачений недаремно», - заявив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-