Порошенко дав громадянство головному антикорупціонеру в Нацполіції

Порошенко дав громадянство головному антикорупціонеру в Нацполіції

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав указ про прийняття до громадянства України Георге Грігалашвілі, який очолить департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

«Ви продемонстрували результат з реформування правоохоронної системи в Грузії, повинні продемонструвати його і в Україні. Розраховую на вашу професійність і порядність», - заявив Глава держави, підписуючи указ.

Грігалашвілі очолить департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, який виявлятиме порушення з боку поліцейських та реагуватиме на них, а також боротиметься з корупцією всередині Нацполіції.

"Я впевнений, що за кілька років українська поліція вважатиметься однією з кращих у Європі", - заявив Грігалашвілі, подякувавши за довіру.

Керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе назвала Георге Грігалашвілі одним з моторів реформування правоохоронної системи Грузії і одним з тих, хто створював Національну поліцію в Україні. У 2004-2006 роках він очолював патрульну поліцію Тбілісі, а з 2006 по 2012 роках - керував патрульною поліцією всієї Грузії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-