Геращенко відповіла всім, хто

Геращенко відповіла всім, хто "верещав про провальну поїздку до Вашингтона"

Укрінформ
Україно-американський діалог набуває нової інтенсивності і це є важливо.

Про це написала у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко, коментуючи інформацію про майбутній візит до України державного секретаря США Рекса Тіллерсона.

"Про липневий візит, відразу після G20, було домовлено під час зустрічі червневої Президента Порошенка з Тіллерсоном у Вашингтоні. Українсько-американський діалог набуває нової інтенсивності, і це добре, і це важливо. І це відповідь всім, хто верещав про "провальну поїздку до Вашингтона", під час якої, насправді, було узгоджено дати візитів кількох ключових міністрів адміністрації Трампа, також обговорювалися конкретні угоди у сфері безпеки", - зазначила вона.

Геращенко наголосила, що початок липня буде рекордним для Києва щодо прийняття високих гостей. "І мова йде не лише про держсекретаря США і учасників саміту Україна - ЄС. Влада бореться за міжнародну підтримку України, ми максимально відкриті для наших партнерів. І ключовими темами всіх зустрічей цих тижнів будуть реформи, безпека, ситуація на Донбасі і в Криму і необхідність повернення Україні вкрадених Росією територій і земель", - підкреслила Геращенко.

Читайте також: Порошенко зустрінеться з Тіллерсоном 9 липня у Києві

Як повідомляв Укрінформ, в Києві з 3 по 5 липня триває семінар Роуза-Рота Парламентської асамблеї  НАТО, 10 липня очікується візит до України генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-