Керівники держави привітали військових моряків із 25-річчям ВМС

Керівники держави привітали військових моряків із 25-річчям ВМС

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав військових моряків з Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Привітання розміщено на сторінці Глави держави у Фейсбуці

"Військово-Морським Силам України - 25 років. Вітаю!", - написав Президент.

Військових моряків привітав також Прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Привітання розміщене на сторінці Прем'єр-міністра у Фейсбуці.

“Вітаю з Днем Військово-Морських Сил ЗС України! Дякую військовим морякам, які безстрашно захищають інтереси України, постійно підвищуючи свою майстерність і професійність. Бажаю міцного здоров'я, щастя, добра і благополуччя”, - наголосив у привітанні Гройсман.

Окрім того, із професійним святом військових моряків привітав міністр оборони Степан Полторак. Привітання розміщене на сторінці міністра у Фейсбуці. 

“Товариші матроси, старшини, сержанти, мічмани і прапорщики, офіцери, адмірали і генерали! Шановні ветерани та працівники Військово-Морських Сил ЗС України! Вітаю з почесним ювілеєм - 25-річницею від Дня створення національного військового флоту! Бажаю успіхів у почесній справі захисту Вітчизни, благополуччя та міцного тилу! Добра та злагоди, нездоланної віри у нашу Перемогу! Слава Україні!” - йдеться у привітанні.

Читайте також: Бірюков звинуватив мера Миколаєва у тому, що він не допомагає флоту

Як повідомлялося, у неділю, 2 липня, відзначається День Військово-Морських Сил Збройних Сил України. День встановлений згідно з Указом президента від 12 червня 2015 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-