Бірюков звинуватив мера Миколаєва у тому, що він не допомагає флоту

Бірюков звинуватив мера Миколаєва у тому, що він не допомагає флоту

Укрінформ
Радник Президента України, голова Миколаївської обласної організації партії БПП «Солідарність» Юрій Бірюков звинуватив міського голову Миколаєва Олександра Сєнкевича у тому, що той не допомагає флоту.

Про це Бірюков написав на своїй сторінці у Facebook.

"Ось є командувач ВМС України віце-адмірал Ігор Воронченко. Він всіх дістає, в хорошому сенсі, питаннями розвитку флоту. А ще є мер Миколаєва, якого обрали миколаївці. І є багато казок про те, що він патріот і таке інше. ВМС України перерахували до бюджету міста Миколаєва за минулий рік податків в сумі 73,5 мільйона гривень. Мер спілкування з Воронченком всіляко уникає, ніяких проектів рішень про допомогу флоту на сесію міськради навіть не виносив", - написав Бірюков.

Він також порівняв Сєнкевича з мером Одеси Геннадієм Трухановим, якому дорікають членством в "Партії регіонів" тощо. "Є багато обгрунтованих докорів (Труханову - ред.) в сепаратизмі і таке інше. Але ВМС України перерахували до бюджету Одеси за минулий рік податків в сумі 27,2 млн грн. А мер, сепаратист-регіонал, в цьому році виніс на сесію міськради питання про допомогу флоту. Міськрада проголосувала і зі свого бюджету виділить 6,5 млн грн гривень на благоустрій бази 137 батальйону морської піхоти. Не знаю що і подумати", - наголосив радник Президента України.

Як повідомляв Укрінформ, Сєнкевич скаржився, що співпраця з Бірюковим в нього не склалася з перших днів на посаді мера. А 14 червня, після вручення йому протоколу про корупційне правопорушення, Сєнкевич заявив, що це політична провокація, за якою стоять певні політичні фігури, зокрема, Бірюков. Радник Президента ці звинувачення відкидає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-