Грицак ініціює публічну дискусію щодо протидії інформаційній агресії РФ

Грицак ініціює публічну дискусію щодо протидії інформаційній агресії РФ

Укрінформ
Голова СБУ Василь Грицак запрошує до діалогу та спільної співпраці у сфері забезпечення національної безпеки України експертів, юристів, журналістів, громадських активістів. 

Про це повідомляє у вівторок прес-центр СБУ.

"Кінцева мета – розробка пропозицій для удосконалення законодавства України шляхом надання правової оцінки всім формам та методам ведення гібридної війни, закріплення відповідальності фізичних і юридичних осіб, які свідомо беруть у ній участь в інтересах російського агресора. Кожен патріот України може залишати свої пропозиції стосовно переліку діянь, що становлять загрозу національним інтересам України та вимагають правового реагування, на спеціально створеній сторінці у Facebook чи надіслати на електронну пошту platformazminsbu@gmail.com", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після опрацювання отриманих пропозицій з урахуванням власного досвіду СБУ та передових юридичних практик країн ЕС і США у сфері протидії гібридній війні Служба безпеки України ініціює низку комунікаційних майданчиків для публічного обговорення запропонованих змін до законодавства України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-