Нардеп Поляков запевняє, що не тікатиме за кордон

Нардеп Поляков запевняє, що не тікатиме за кордон

Укрінформ
Народний депутат із фракції "Народного фронту" Максим Поляков заявив, що не планує виїжджати за кордон, а звинувачення у хабарництві назвав "тиском".

Про це він сказав журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я переконаний, що Ситник і Холодницький (керівники Національного антикорупційного бюро і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Артем Ситник і Назар Холодницький - ред.) намагаються мене політично знищити. Хочу сказати, що я залишатимуся на території України, їм не вдасться надавити. Вчора був розбійний напад на мою дружину, арештували мою помічницю... але не існує жодної доказової бази», - сказав він.

Як повідомлялося, напередодні було затримано охоронця народного депутата від БПП Борислава Розенблата під час одержання хабара в сумі 200 тис. дол. за вирішення питання з ліцензуванням видобутку бурштину. За даними Національного антикорупційного бюро, депутати Розенблат та Максим Поляков з метою отримання неправомірної вигоди лобіювали необхідні законодавчі зміни на користь однієї з компаній у сфері видобутку бурштину.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура вже направила до Генеральної прокуратури України для затвердження подання про зняття депутатської недоторканності з Розенблата і Полякова.

Загалом в рамках розслідування кримінальної справи щодо організації незаконного видобутку бурштину підготовлено шість підозр - двом народним депутатам, двом охоронцям депутата Розенблата, одному помічнику депутата Полякова, а також голові секретаріату міжфракційного депутатського об'єднання «Депутатський контроль».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-