Полторак заручився підтримкою французької колеги

Полторак заручився підтримкою французької колеги

Фото
Укрінформ
Міністр закордонних справ Степан Полторак впевнений, що наразі між Україною та Францією вибудовується нова якість оборонної співпраці.

Про це він сказав у рамках робочого візиту до Франції під час зустрічі з міністром оборони Французької республіки Сільві Гулар, повідомляє прес-служба українського оборонного відомства.

Згідно з повідомленням, в ході зустрічі сторони обговорили безпекову ситуацію в Україна та довкола її кордонів, а також питання поглиблення оборонної співпраці між Україною та Францією.

Також Полторак запросив міністра оборони Франції відвідати Україну з офіційним візитом.

“Співробітництво між нашими країнами має дуже важливе значення, тим більш у сфері оборонного співробітництва. Тому маємо можливість значно активізувати роботу між нашими відомствами”, - зауважив Полторак.

Міністр оборони України також зазначив, що для України важлива система інтегрування Збройних сил в НАТО через спільні навчання та робота у сфері військово-промислового комплексу, яка вже успішно ведеться.

У той же час міністр оборони Франції наголосила, що французька сторона готова для поглиблення співробітництва та обговорення подальших перспектив співпраці.

“Ми, без сумніву, підтримуємо Україну, бо ваші героїчні воїни у 21 столітті мусять виборювати незалежність країни зі зброєю в руках, і це дуже важливо”, - підкреслила Гулар.

Фото Міноборони України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-