У Кабміні скоро запрацюють більше тисячі молодих урядовців - Гройсман

У Кабміні скоро запрацюють більше тисячі молодих урядовців - Гройсман

Укрінформ
У рамках реформи державного управління на роботу до уряду найближчим часом прийдуть близько тисячі нових молодих спеціалістів.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час виступу на 10-му Щорічному молодіжному форумі освітніх програм «Завтра. UA» та «Всесвітні студії», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми розпочали буквально нещодавно реформу українського уряду, який потребує змін у середині як система, і ми спільно з нашими європейськими партнерами буквально найближчим часом приведемо на службу в український уряд в рамках реформи державної служби більше тисячі молодих людей», - сказав Гройсман.

За його словами, молоді спеціалісти прийдуть працювати до органів влади на конкурсній основі завдяки своїм знанням і вмінням. 

Загалом глава уряду наголосив, що сьогодні потрібно приводити якомога більше молодих і прогресивних людей на посади до органів державної влади, аби реалізувати весь потенціал України та провести зміни в державі.

«Сьогодні нам потрібно приводити на всі рівні влади молодих, енергійних, розумних людей, які мають знання, мають бажання, мають прагнення своїми власними силами змінити нашу країну», - наголосив Прем'єр-міністр.

При цьому він висловив сподівання, що саме знання допоможуть Україні зайняти «чільне місце на мапі Європи і світу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-