Сьогодні ми повертаємо повагу до українського паспорта - Гройсман

Сьогодні ми повертаємо повагу до українського паспорта - Гройсман

Відео
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман наголошує, що з запровадженням безвізового режиму з країнами Європейського Союзу відновлюється справедливість щодо українців.

Про це він наголосив у відеозверненні, оприлюдненому на його сторінці у Facebook

"Сьогодні важливий день для нашої країни. Сьогодні запроваджено безвізовий режим з Європейським Союзом. І я глибоко переконаний в тому, що саме сьогодні відновлюється справедливість до українців... Сьогодні ми повертаємо повагу до українців і до українського паспорта", - зазначив Прем'єр-міністр.

Він зауважив, що Україна - вільна держава, яка прагне бути у єдиній європейській родині, "і ніщо не може на цьому шляху нас зупинити".

За словами Гройсмана, країна ще має пройти шлях повноцінної інтеграції - економічної, інфраструктурної. 

"Наше завдання сьогодні - руйнуючи бар'єри, які відділяють нас від єдиної європейської родини, стати успішною країною. Країною, в якій люди відчувають справедливість, в якій розвивається національна економіка, люди можуть жити повноцінним життям. І тому ми з вами продовжуємо шлях нашої європейської інтеграції,... і я глибоко переконаний, що ця праця буде приносити результат по відношенню і до якості життя кожної української родини", - підкреслив він. 

Як повідомлялося, з 11 червня запроваджено безвізовий режим з країнами Євросоюзу для громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-