Клімкін та Ган вилетіли на Донбас

Клімкін та Ган вилетіли на Донбас

Фото
Укрінформ
Глава МЗС України Павло Клімкін та єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганнес Ган вилетіли на Донбас, де відвідають лінію розмежування та Маріуполь.

Про це повідомило у Тwitter Міністерство закордонних справ України.

"Міністр Павло Клімкін та єврокомісар Йоганнес Ган відлітають на Донбас. Попереду відвідування лінії дотику та насичена програма у Маріуполі", - йдеться у повідомленні.

У МЗС додали, що разом із Клімкіним та Ганом на Донбас летять також віце-прем'єр-міністр-міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко та заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Марія Іонова.

Як повідомляє Урядовий портал, о 17.15 Зубко і Ган відкриють Центр розвитку місцевого самоврядування у Дніпрі. У церемонії відкриття також візьмуть участь керівник Групи підтримки України в Європейській комісії Пітер Вагнер, посол Європейського Союзу, голова Представництва ЄС в Україні Х'юг Мінгареллі, посол Швеції в Україні Мартін Хагстрьом та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-