Порошенко обговорив з японським бізнесом пряме авіасполучення

Порошенко обговорив з японським бізнесом пряме авіасполучення

Укрінформ
Президент Петро  Порошенко зустрівся із делегацією Комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен».

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Учасники зустрічі обговорили шляхи розширення інвестиційного та торговельно-економічного співробітництва між Україною та Японією", - йдеться у повідомленні.

Голова Ради директорів корпорації «Марубені» Теруо Асада зазначив, що завдяки проведеним за останні роки реформам Україна є найбільш багатообіцяючою державою з погляду інвестицій та бізнесу.

В цьому контексті було позитивно відзначено проведення спільного засідання Координаційної ради з економічного співробітництва з Японією при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України та Комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен», інформує прес-служба Президента.

На зустрічі йшлося також про зміцнення співпраці з урядом Японії та японським бізнесом у реалізації масштабних проектів в Україні у сфері розвитку інфраструктури, енергетики, захисту довкілля, інформаційних технологій тощо.

"Президент додав, що це відображає відносини України та Японії – друзі пізнаються в біді", - зазначають у прес-службі.

Учасники зустрічі також обговорили шляхи активізації міжлюдських контактів та встановлення прямого авіаційного сполучення між Україною та Японією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-