Екс-голову податкової інспекції Приморського району Одеси  суд відправив до СІЗО

Екс-голову податкової інспекції Приморського району Одеси суд відправив до СІЗО

Укрінформ
Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід колишній голові Державної податкової інспекції Приморського району Одеси Ользі Фроловій.

Про це повідомляє "112 Україна".

Згідно з рішенням суду, Фролова залишається під вартою на 60 днів з альтернативою внесення застави в розмірі майже 3 млн грн.

Цим рішенням суд повністю задовольнив клопотання прокурорів. 

У разі внесення застави її відпустять, змусять здати закордонний паспорт в ГПУ, також не виїжджати з місця постійного проживання, а в разі, якщо змінить місце проживання, обов'язково має попередити слідчих.

Як повідомляв Укрінформ, 24 травня у ході спецоперації Військової прокуратури та Нацполіції відбулися 454 одночасні обшуки у 15 областях, під час яких затримали 23 екс-керівників обласних податкових адміністрацій часів екс-президента Віктора Януковича. Згодом усіх затриманих доставили вертольотами до Києва.

У середу, 24 травня, суд обрав запобіжний захід екс-голові податкової у Полтавській області Володимиру Задорожному, зобов'язавши його носити електронний браслет і призначивши 12 млн грн застави.

Також Печерський суд відпустив під заставу в розмірі 15 млн грн колишнього начальника Державної податкової служби в Луганській області Олександра Антіпова, у якого під час обшуку вилучили 3,8 млн дол.

Крім того, Печерський суд обрав колишньому начальнику Дарницької податкової адміністрації в Києві Юрію Кравченку запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 1 млн грн. 

Колишнього начальника Державної податкової інспекції у Святошинському районі Києва Юрія Мостіпана суд звільнив під заставу в 1 млн грн, зобов'язавши носити електронний браслет, а начальника податкової у Подільському районі Києва часів Януковича Олексія Ярошенка відпустили під особисте зобов'язання. 

Сьогодні, 25 травня, суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання для затриманого колишнього голови ДПА Криму Костянтина Циркуна. Затриманому екс-голові ДПА в Дніпропетровській області Сергію Шинкаренку обрано арешт з можливістю внесення 100 млн грн застави. 

Сьогодні ж суд обрав колишньому голові ДПА в Харківській області Станіславу Денисюку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у 100 млн 320 тис. грн. Крім того, запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання обрано для колишнього очільника Державної податкової адміністрації (ДПА) у Харківській області Андрія Криволапова. Суд також відпустив колишню заступницю начальника ДПА у Харківській області Тетяну Маслову під заставу в розмірі 998 тис. 760 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-