Рада відмовилася повернути закон Савченко

Рада відмовилася повернути закон Савченко

Укрінформ
Парламент відмовився ухвалити проект постанови авторства народного депутата з групи "Партія "Відродження" про скасування рішення Верховної Ради щодо ухвалення закону про внесення змін до Кримінального кодексу України.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідний проект постанови підтримав лише 31 народний депутат, тому вона вважається відхиленою.

Після розгляду цього проекту постанови Голова Верховної Ради може підписати ухвалений закон, що стосується правил відбування покарань та зарахування строку попереднього ув'язнення, яким змінили так званий "закон Савченко".

Як повідомляв Укрінформ, 18 травня 2017 року Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо правил складання покарань та зарахування строку попереднього ув'язнення)".

Згідно з ухваленим у листопаді 2015 року "законом Савченко", у разі засудження особи до позбавлення волі суд зараховує термін попереднього ув'язнення в строк відбуття покарання з розрахунку "один день попереднього ув'язнення за два дні позбавлення волі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-