Аудитор для НАБУ: уряд відклав співбесіду з кандидатами

Аудитор для НАБУ: уряд відклав співбесіду з кандидатами

Укрінформ
Кабінет міністрів переніс заплановану на 25 травня процедуру співбесіди з двома кандидатами на посаду аудитора Національного антикорупційного бюро за урядовою квотою на прохання кандидатів.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Особисте спілкування претендентів на посаду є процедурною вимогою проведення співбесіди, а неможливість діалогу з особистих причин кандидатів обумовила ухвалення рішення про перенесення співбесіди на більш пізній термін. Про наступну дату співбесіди буде повідомлено додатково", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 24 травня Глава уряду та члени Кабінету міністрів провели 10 співбесід. Набір кандидатів розпочався в березні поточного року, і документи подали 16 кандидатів. До співбесіди було допущено 12 кандидатів: семеро громадян України та п’ятеро іноземців. Співбесіди з іноземцями, а серед них були громадяни США, Італії та Кіпру, проходили за допомогою скайп-зв’язку. Громадяни України представляли своє бачення роботи на посаді аудиторів особисто членам уряду. Захід транслювався на Урядовому порталі в режимі он-лайн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-