Кутовий просить не шукати у його відставці прихованих конфліктів

Кутовий просить не шукати у його відставці прихованих конфліктів

Укрінформ
Міністр агрополітики Тарас Кутовий, який вчора оголосив про свою відставку, заявив, що бажання залишити посаду не містить ніяких "прихованих конфліктів".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Усіх, хто вже починає придумувати версії причин мого рішення піти з посади міністра і нібито існуючі приховані конфлікти, хочу попросити: не шукайте в цьому того, чого там немає! Повторюся - є бажання повернутися у бізнес і займатися залученням інвестицій", - зазначив Кутовий.

Він також підкреслив, що Міністерство агрополітики працює в штатному режимі.

"Міністерство працює у штатному режимі! Щойно завершив зустріч із своїми заступниками. Обговорили поточні справи та стан підготовки до щорічної виставки АГРО - 2017, зокрема участь у ній іноземних представників", - зазначив міністр.

Як повідомлялося, Кутовий 23 травня написав заяву про відставку з посади міністра агрополітики. За його словами, надалі він планує повернутись до роботи в інвестиційній сфері. 

Кутовий також звернувся до народних депутатів з проханням поставитися з розумінням до його заяви й підтримати відставку.

Кутовий був призначений міністром аграрної політики та продовольства у квітні 2016 року. На той момент він був членом фракції "Блок Петра Порошенка" і очолював Комітет Верховної Ради з питань аграрної політики і земельних відносин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-