Стратегію деокупації Донбасу обговорять на сьогоднішній конференції

Стратегію деокупації Донбасу обговорять на сьогоднішній конференції

Укрінформ
Еміне Джапарова закликала експертів активно висловлювати свою позицію у рамках конференції «Реінтеграція Донбасу в умовах гібридної війни»

Про це перший заступник міністра інформаційної політики України заявила, відкриваючи захід, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми розраховуємо на максимальну участь вашу в коментарях та дискусіях після того, як спікери висловлюватимуться. Окрім того, тут наші представники уряду та держави матимуть можливість давати політичні меседжі», - сказала Джапарова.

За її словами, конференція, яка організована Міністерством інформаційної політики України, проводиться з метою координації зусиль міжнародної спільноти, державної влади України, інститутів громадянського суспільства щодо подальших кроків із збереження політичних, правових, соціальних й інших зв’язків України з Донбасом.

Цей захід має стати платформою для висвітлення та обговорення проблемних питань щодо реінтеграції окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та їх населення не включене в єдиний конституційний простір України.

У рамках конференції відбудеться обговорення наступних питань: Стратегія інформаційної деокупації та реінтеграції Донбасу; Гуманітарний аспект: дотримання прав людей, що постраждали внаслідок військового конфлікту на Донбасі; Візія майбутнього Донбасу та стратегії реінтеграції.

До участі в заході запрошено представників державної влади, громадянського суспільства, провідних закордонний і вітчизняних експертів із питань Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-