Безпека і оборона: Гройсман закликав Ізраїль надати Україні допомогу

Безпека і оборона: Гройсман закликав Ізраїль надати Україні допомогу

Укрінформ
Україна зацікавлена у поглибленні співпраці з Ізраїлем у військово-технічній сфері.

Про це заявив глава українського уряду Володимир Гройсман під час зустрічі з міністром оборони Ізраїлю Авігдором Ліберманом в Єрусалимі, повідомляється на Урядовому порталі.

"Україна зацікавлена в розвитку взаємовигідного співробітництва з Ізраїлем у військово-технічній сфері", - сказав Гройсман.

Під час зустрічі Прем’єр-міністр також поінформував ізраїльську сторону про ситуацію на Донбасі, зокрема про останні обстріли проросійськими бойовиками Авдіївки, внаслідок чого загинули мирні жителі.

Глава уряду констатував, що обстріли з боку бойовиків не припиняються, та підкреслив, що врегулювання ситуації на Донбасі можливо виключно шляхом імплементації російською стороною Мінських домовленостей.

"У зв’язку із російською гібридною війною демократичний світ має демонструвати подальшу солідарність", - наголосив Гройсман і закликав уряд Ізраїлю надати Україні допомогу, необхідну для забезпечення потреб вітчизняного сектору безпеки і оборони.

Гройсман також додав, що Україна сподівається на тверду позицію Ізраїлю у питаннях невизнання анексії Криму та підтримки територіальної цілісності.

Окремо він висловив зацікавленість України у досвіді Ізраїлю щодо лікування та реабілітації учасників бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-