Президент про

Президент про "плівки" Онищенка: Не чув і не збираюся чути

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що нічого не чув про так звані "плівки" з компроматом від народного депутата-втікача Олександра Онищенка, і порадив йому приїхати до України та про все розповісти правоохоронними органам.

Про це він заявив під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ні, не чув і не збираюся чути. Пан Онищенко є людиною, яка обгрунтовано підозрюється в скоєнні злочинів, докази за якими були передані до Верховної Ради під час голосування про зняття недоторканності. ВР проголосувала і цю недоторканність зняла. Якщо є будь-що повідомити панові Онищенко, він мав прийти до слідчих органів, прийти до суду, дати пояснення, і в суді захищати себе", - відповів глава держави на запитання, чи чув він про плівки Онищенка.

Порошенко підкреслив, що якщо парламентарій має щось передати додатково до слідчих органів, як він казав, до НАБУ, прокуратури, американцям, чи до будь-кого інших, то це абсолютно правильний шлях.

Він порадив Онищенку приїхати в Україну, щоб дати свідчення. 

"Раджу порадити його (Онищенка - ред.) друзям приїхати в Україну, дати відповідні свідчення,  докази і таким чином сприяти притягненню всіх до відповідальності - хто давав, кому давав, за що давав, чому приносили,  які обласні ради, які народні депутати, які політичні сили, за що голосували. Абсолютно незалежному правоохоронному органу як НАБУ це буде дуже цікаво", - додав Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-