Порошенко впевнений, що Євробачення дало Україні ще більше прихильників

Порошенко впевнений, що Євробачення дало Україні ще більше прихильників

Укрінформ
Після проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" в України стало ще більше прихильників.

Про це Президент України Петро Порошенко сказав під час церемонії підняття прапора Європи перед будівлею Адміністрації Президента, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми чуємо відгуки про те, якою фантастичною є Україна, яким красивим є Київ, якими європейським є українці, вони закохалися в Україну. Упевнений в тому, що наше прагнення рухатися у Європу та інтегрувати у Європу, отримало зараз додаткових союзників. Солідарним та єдиним фронтом український народ зараз стоїть на захисті європейських цінностей на захисті свободи, на захисті демократії, але й на захисті нашого суверенітет, територіальної цілісності, на захисті нашої незалежності», - наголосив Президент.

Він переконаний, що ті іноземнці, які зараз перебувають в Україні, позитивно ставляться до нашої держави.

«На сьогодні ми можемо стверджувати, що Україна змінилася та назавжди відійшла від радянської та російської імперії. Європейський цивілізаційний вибір — це щирий та свідомий вибір усього українського народу. Наш рух в Європу підтримується усією більшістю українського народу. І це дає нам додаткові сили для проведення реформ», - додав Порошенко.

Нагадаємо, зазвичай День Європи відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а в Україні, згідно з Указом Президента від 2003 року, щорічно третьої суботи травня. Цього року офіційну церемонію святкування Дня Європи вирішили перенесли на 14 травня для того, щоб гості міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017", які приїхали в Україну, змогли також узяти участь у святкових заходах у День Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-