Гройсман із триденним візитом зібрався до Ізраїлю

Гройсман із триденним візитом зібрався до Ізраїлю

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 14-16 травня відвідає Державу Ізраїль з офіційним візитом.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Ключові теми переговорів – запровадження в Україні передового досвіду Ізраїлю в сфері агровиробництва та реформи системи охорони здоров’я, налагодження співпраці у галузі високих технологій", - зазначили у прес-службі.

Програмою візиту глави українського уряду передбачені переговори з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу, президентом Реувеном Рівліном та спікером Кнесету Юелем Едельштейном. Крім того, Гройсман зустрінеться з міністром сільського господарства Ізраїлю Урі Аріелем та відвідає Науково-дослідний центр Міністерства сільського господарства та розвитку сільських території "Волкані".

Під час візиту буде підписана низка двосторонніх документів – Меморандум про співробітництво між міністерствами охорони здоров’я України та Ізраїлю, Меморандум про обмін статистичними даними між митними адміністраціями України та Держави Ізраїль, Спільна Декларація між Кабінетом міністрів України та урядом Держави Ізраїль про співробітництво у сфері запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, а також Імплементаційний протокол до міжурядової Угоди про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.

Крім того, запланована зустріч Прем’єр-міністра України з діловими колами, керівництвом Центру "Тева", керівниками провідних ізраїльських компаній у сфері біомедичної інженерії, а також представниками української громади Ізраїлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-