Луценко каже, що з подальшими конфіскаціями вже визначились

Луценко каже, що з подальшими конфіскаціями вже визначились

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що планується проведення низки інших операцій щодо конфіскації коштів, які були вкрадені у держави.

Про це він поінформував під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Визначені напрями нашої діяльності щодо майбутніх конфіскацій. Вони, безумовно, будуть. Президент в курсі деяких із них, бо ми просили його втрутитися на своєму рівні та поспілкуватися з керівництвом відповідної держави», - сказав Луценко.

За його словами, після таких переговорів очільників країн співробітництво між правоохоронними органами двох держав активізується, інтенсивніше відбувається обмін потрібною інформацією.

«У якому напрямку ми вдаримо наступного разу, я, звичайно, повідомляти не буду. Сьогоднішнє рішення відбулося ще й тому, що про нього знали не більше п’яти осіб у нашій країні», - наголосив Луценко.

Як повідомлялося, суд постановив конфіскувати близько 1,5 млрд дол США, а також облігації внутрішньої державної позики України у справі про конфіскацію коштів на рахунках українських банків, вкрадених наближеними до екс-президента Януковича особами. Тепер працівники Ощадбанку, де розміщені заарештовані кошти, і Держказначейства виконують рішення суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-