Корчак вимагає, аби МВС перевірило її заступника

Корчак вимагає, аби МВС перевірило її заступника

Укрінформ
До МВС надійшло кілька звернень щодо корупції у НАЗК, у тому числі від голови Національного агентства з запобігання корупції Наталії Корчак.

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сказав на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Міністр повідомив, що звернення стосуються перевірки діяльності її заступника Руслана Радецького та члена НАЗК Руслана Рябошапки.

“Прийшов лист, яким до нас звертається пані Корчак з проханням і вимогою провести розслідування відносно діяльності пана Радецького і пана Рябошапки і мало не відсторонити їх від роботи”, - сказав Аваков.

За його словами, також є лист від "одного з керівників департаменту" щодо запобігання правопорушення, пов’язаного з корупцією в НАЗК.

“Цей керівник департаменту пише тут і надає 311 аркушів додатку для того, щоб ми склали протокол про корупцію щодо пана Радецького. Мова йде про те, що своїми діями пан Радецький, як тут пишуть, дав перевагу деяким суддям, які його попередньо перед цим судили в суді і виправдали”, - розповів міністр.

Окрім того, за його словами, до МВС звернувся народний депутат Сергій Лещенко з листом щодо діяльності керівників НАЗК з приводу нарахування їм необгрунтованих премій і надбавок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-