Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

ПАРЄ: Не дозволимо РФ писати звіти про Україну руками Шукли

ПАРЄ: Не дозволимо РФ писати звіти про Україну руками Шукли

Блоги
Укрінформ
Феєричні зізнання продовжуються: "Сирія - це російський протекторат, ми це побачили"

Я вважаю і наполягаю на тому, що вже сьогодні українська делегація в ПАРЄ має зробити офіціну заяву щодо необхідності негайного відкликання пана Шукли з доповідача по Україні. Він перекреслив принципи нейтральності й незаангажованості, коли відвідав Сирію разом з росіянами, які є в санкційних списках за голосуваннями введенню військ в Україну і за анексію Криму. Він не є об'єктивним і незаангажованим і зганьбив себе цією поїздкою на російському військовому літаку. Чітко заявила свою позицію всім членам делегації й сподіваюся на підтримку. Ми будемо боротися за Україну і не дозволимо РФ дистанційно писати звіти про Україну чужими руками.

***

Аграмонт вже не тонко, а товсто натякає на свою відставку у п'ятницю, по закінченню цієі сесії. А ще дуже показово, як його колеги-вояжери, то вони в усьому звинувачують російські ЗМІ!!!! "Все почалося з заяви ТАРС, які першими дали реліз про делегацію ПАРЄ, але ж ми їхали як сенатори", - лепечуть вони. Як же мило слухати все це в сесійній залі, де закликали до діалогу з милими росіянами. Попри вбивства українців! Але он воно як - росіяни маніпулятори, а їх ЗМІ - підлі маніпулятори в квадраті :) Непогано, що все це звучить в ПАРЄ, ми будемо повертатися до цих одкровень і цитат в наших дебатах :)

***

А тут просто феєричні зізнання продовжуються. Депутат Детекс розповідає, що він побував у Алеппо і його вразила ситуація в місті в гуманітарному плані, й він полаявся там з російським (!!!) генералом (!!!!), який там всім керував! Російський генерал, а не сирійський - ще раз уточнив цей друг РФ. Феєричні зізнання!

Шукла: "Сирія - це російський протекторат, ми це побачили". Та невже?..

Ірина Геращенко

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-