Якщо Мартиненко винен, мусить відповісти – нардеп

Якщо Мартиненко винен, мусить відповісти – нардеп

Укрінформ
Однодумці та колеги екс-депутата Миколи Мартиненка не допустять провокацій та протиправних дій у залі суду, але якщо він винен, то відповідати буде по закону.

Таку думку під стінами Солом'янського суду озвучив народний депутат Андрій Тетерук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо він винен, то він мусить відповідати, але якщо проти нього ведеться цілеспрямована кампанія, то ми повинні контролювати, і якщо будуть протиправні дії, то ми будемо це зупиняти, аби всі бачили, яким чином ведеться розгляд цієї справи", - сказав Тетерук.

Депутат нагадав, що Мартиненко добровільно відмовився від депутатської недоторканності, аби неупереджено можна було розглянути ті справи, у яких його звинувачують.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Солом'янському суді міста Києва мають обрати запобіжний захід у справі Миколи Мартиненка, якого звинувачують у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 ("Створення злочинної організації") та ч. 5 ст. 191 ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем") Кримінального кодексу України, через які ДП "СхідГЗК" завдано збитків на суму 17,28 млн дол США.

Сам Мартиненко вважає, що справу проти нього сфальсифіковано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-