Парубій каже, що перерва Ради до середини травня не означає канікули

Парубій каже, що перерва Ради до середини травня не означає канікули

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій наголосив, що перерва у пленарних засіданнях до середини травня не означатиме канікули, адже народні депутати працюватимуть в комітетах та округах.

Про це він сказав на засіданні ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У парламенті перерви немає. Є робота в комітетах і робота в округах. А хто планує собі робити канікули, хай звітує перед виборцями за таку свою позицію", - сказав він, відповідаючи на заяву представника "Опозиційного блоку" щодо необхідності працювати в пленарному режимі з 24 по 28 квітня.

Парубій нагадав, що при формуванні порядку денного сесії регламентний комітет враховував необхідність присутності української делегації на сесії в ПАРЄ в кінці квітня.

Крім того, спікер наголосив, що парламент працює ефективно і дієво.

"Я хочу нагадати, що свого часу місяцями блокували роботу парламенту, коли з кульками тут ходили з підписами НАТО і тепер ці люди будуть виховувати і розповідати, як має працювати парламент", - наголосив Парубій.

Як повідомлялося, парламент збереться на наступне пленарне засідання після цього пленарного тижня 16 травня. У цей період депутати мають працювати в комітетах і округах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-