ЄС не послабить санкції проти Росії – посол на слуханнях у Сенаті США

ЄС не послабить санкції проти Росії – посол на слуханнях у Сенаті США

Укрінформ
Санкції Європейського Союзу, запроваджені проти Росії після початку її агресії в Україні, зберігатимуться, доки Москва не виконає повною мірою Мінські домовленості та не припинить окупацію Криму.

Таку тверду позицію висловив у вівторок під час слухань у Сенаті США посол Євросоюзу в Сполучених Штатах Девід О'Салліван, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що ми дуже чітко заявили про підтримку цих санкцій до того часу, поки продовжують діяти початкові умови", - зауважив представник ЄС на засіданні Комітету Сенату США з питань міжнародних відносин.

Дипломат уточнив, що ЄС очікує від Москви повної імплементації Мінських домовленостей, а також припинення незаконної окупації Кримського півострова.

Відповідаючи на уточнююче запитання, європейський посол зауважив, що "не бачить ознак" того, щоб і в нинішній адміністрації Білого дому планували послабити санкційний тиск проти Росії.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Комітет Сенату США з питань міжнародних відносин провів слухання на тему: "Європейський Союз як партнер проти російської агресії: санкції, безпека, демократичні інституції та подальший шлях".

Фото: АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-