У справі Насірова затримали керівника департаменту ДФС - Холодницький

У справі Насірова затримали керівника департаменту ДФС - Холодницький

Укрінформ
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив про затримання керівника департаменту погашення зобов'язань Державної фіскальної служби  у рамках справи про зловживання у ДФС.

Про це Холодницький заявив журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні прокурорами САП було погоджено підозру керівнику департаменту погашення зобов'язань ДФС України, і він був вже затриманий. Зараз ця справа триває. Не тільки один підозрюваний Насіров по ній проходить. Зараз будемо визначатися з мірою запобіжного заходу та іншими процесуальними моментами", - заявив Холодницький.

Як повідомляв Укрінформ, Насірова підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Слідство вважає, що протягом 2015 - 2016 років він, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, особисто ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення податкового боргу та зобов'язань ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр", що спричинило державі шкоду близько 2 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-