Геращенко: Мета вбивства Вороненкова - залякати тих, хто хоче втекти з Росії

Геращенко: Мета вбивства Вороненкова - залякати тих, хто хоче втекти з Росії

Укрінформ
Народний депутат України, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розцінює вбивство екс-депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова як спробу залякати російських чиновників, які хочуть втекти з РФ.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook

«Це політичне вбивство на замовлення, вчинене з метою залякування усіх тих російських депутатів і чиновників, хто спробує втекти з Росії на захід або в Україну і розповісти правду про те, як функціонує російський каральний апарат», - написав Геращенко.

На його думку, Вороненкова убили, щоб помститися за те, що він і його дружина дали правдиві свідчення про те, як готувалася анексія Криму і напад на Донбас.

«Вбивство Дениса Вороненкова стає тепер в один ряд зі вбивствами Олександра Литвиненка, Бориса Нємцова і Павла Шеремета», - підкреслив парламентарій.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні біля готелю Premier Palace в Києві був убитий колишній депутат російської Держдуми Денис Вороненков, який набув українського громадянства і надав свідчення проти екс-президента Януковича.

Вороненков восени 2016 року виїхав з Росії через кримінальне переслідування. У грудні він отримав українське громадянство. 

3 березня цього року Басманний суд Москви санкціонував заочний арешт Вороненкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-