Парубій назвав неприйнятною поведінку Парасюка у Слов'янську

Парубій назвав неприйнятною поведінку Парасюка у Слов'янську

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій засудив поведінку народного депутата Володимира Парасюка на блокпості у Слов'янську і вважає її неприйнятною.

Про це він заявив, відкриваючи у четвер засідання Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю неприйнятним, коли люди, які мають мандат народного депутата, здійснюють напад на представників українських правоохоронних органів, і на українську поліцію, користуючись цією недоторканністю. Ми разом тут створювали цю поліцію, ми разом тут гордилися створенням нашої нової поліції. Коли вони стоять на блокпостах в зоні АТО і виконують свій обов'язок, ніхто не має права здійснювати на них напад", - сказав Парубій.

Як повідомляв Укрінформ, депутат ВР Володимир Парасюк був одним із учасників блокади ОРДЛО. 14 березня, у Слов'янську на блокпосту стався конфлікт між правоохоронцями і блокувальниками за його участю. У результаті сім співробітників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Генпрокурор Юрій Луценко не виключив, що Парасюку може бути оголошена підозра, і як наслідок до парламенту направлять подання про зняття з нього депутатської недоторканності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-