З’їзд

З’їзд "Самопомочі" ухвалив свої вимоги до влади

Резолюція
Укрінформ
ХІ з’їзд політичної партії "Об’єднання "Самопоміч", який проходив у Києві 12 березня, прийняв резолюцію з трьох пунктів, в якій оголосив свої вимоги до влади.

Про це повідомляє сайт партії.

"Усвідомлюючи, що Україна стоїть перед загрозою колонізації з боку Росії, "Самопоміч" вважає, що єдиний шлях для збереження української державності – це опір колонізації. У зв’язку з цим, "Самопоміч" вимагає від Верховної Ради, Президента та Кабінету Міністрів України: прийняти закон про тимчасово окуповану територію України; відмовитися від тоталітарної практики руйнування місцевого самоврядування, повернути і розвивати фінансову спроможність українських громад; запобігти подальшому відтворенню політичної корупції, гарантувати відповідальність за політичну корупцію та незаконне збагачення", - йдеться в резолюції. 

 В документі три пункти розписані подетально. Зокрема, для їх виконання "Самопоміч" вимагає такі шляхи: "торгова блокада" окупованих територій; ухвалення нового закону про вибори до Верховної Ради України на пропорційній основі з відкритими списками; ухвалення закону про антикорупційний суд; встановлення вимоги для кожного політика, чиновника, судді пояснити походження свого майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-