Уряд готовий затвердити порядок оформлення віз для в’їзду в Україну

Уряд готовий затвердити порядок оформлення віз для в’їзду в Україну

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні у середу, 1 березня планує затвердити Правила оформлення віз для в’їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію.

Про це зазначається у порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі.

Крім того, на розгляд уряду винесено проекти постанов про встановлення квоти імміграції на 2017 рік та про план організації  виконання Указу Президента від 13 лютого "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року "Про загрози кібербезпеці держави та невідкладні заходи з їх нейтралізації".

Також урядовці планують ухвалити проекти постанов про внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів  з питань безпеки дорожнього руху; про внесення змін до Порядку розроблення, погодження, затвердження, внесення змін до будівельних норм та визнання їх такими, що втратили чинність, та про схвалення проекту Угоди між урядом України та урядом США щодо відновлення дії Угоди про співробітництво у сфері науки та технологій.

Передбачається, що на засіданні Кабінет міністрів України прийме рішення щодо порядку переміщення товарів між підконтрольною та тимчасово непідконтрольною територією України на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-