Нардепи просять СБУ вивчити діяльність Савченко “до полону”

Нардепи просять СБУ вивчити діяльність Савченко “до полону”

Укрінформ
Партія "Народний фронт" закликає СБУ вивчити всі обставини "провокаційної діяльності" народного депутата Надії Савченко.

Про це йдеться у заяві партії "Народний фронт", повідомляє прес-служба політсили.

"Наша політична сила звертається до СБУ із закликом вивчити всі обставини провокаційної діяльності Савченко. У тому числі в період, що передував її "полону" та "перебування" у російській в'язниці. Вся правда про Савченко має стати відомою для того, щоб наше суспільство отримало щеплення від фсб-шних спецоперацій, які народжують псевдогероїв. Країна повинна знати, чи відповідають дійсності підозри про те, що і полон, і російський суд, і звільнення цієї особи було лише бутафорією за сценарієм ФСБ", - йдеться у заяві.

У "Народному фронті" вважають, що поїздки Надії Савченко до окупантів, під час яких вона, на відміну від ОБСЄ, отримує ексклюзивні допуски в режимні зони бойовиків, а також численні заяви в руслі московської пропаганди, дають підстави вважати, що Савченко є "глибоко інтегрованим в українську політику російським агентом".

"Народний фронт" заявляє, що вся діяльність Савченко спрямована на легалізацію бойовиків як переговорної сторони з тим, щоб продемонструвати світові начебто в Україні відбувається громадянський конфлікт, а не зовнішня агресія з боку РФ.

"Діяльність Савченко виглядає ще огидніше через те, що за неї під час "полону" вболівала вся Україна, домагалися звільнення найвпливовіші політики світу, в обмін було віддано двох російських спецназівців, що прийшли з війною на нашу землю", - наголосили у НФ.

У партії висловили переконання, що професійне розслідування має дати також відповідь на те, яку роль у потраплянні Савченко у Верховну Раду України зіграла "спайка Медведчук-Тимошенко", а також хто саме координував заведення у парламент через "Батьківщину" людини, що публічно працює на інтереси сепаратистів.

"Захищаючи себе на фронті, держава не менш ефективно повинна зупиняти підривну діяльність усередині країни. Останні повідомлення про те, що Савченко їздила на передову і закликала бійців покинути позиції, - це державна зрада. Україна переможе тоді, коли швидко і рішуче даватиме відсіч провокаторам, якими б мандатами вони себе не прикривали", - сказано в заяві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-