В Одесі оприлюднили підсумки першого етапу конкурсу на посади заступників голови ОДА

В Одесі оприлюднили підсумки першого етапу конкурсу на посади заступників голови ОДА

Укрінформ
Голова конкурсної комісії з кадрового відбору на посади заступників голови Одеської облдержадміністрації Дмитро Терлецький оприлюднив підсумки першого етапу конкурсу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Тридцять претендентів на посади першого заступника і трьох заступників голови Одеської облдержадміністрації мали відповісти під час першого етапу конкурсу на 40 тестових запитань, розроблених фахівцями Мін'юсту України. Ми, організатори конкурсу, виконуємо, по суті, роль статистів, спостерігаючи за тим, щоб його учасниками не було допущено жодних порушень при вирішенні тестових завдань. Вплинути на результати технічно неможливо - все відбувається прозоро", - зазначив Терлецький.

Успішно впоралися з тестовими завданнями, давши правильні відповіді більш як на 24 запитання, 21 учасник конкурсу на посади трьох заступників голови ОДА. Крім того, четверо претендентів пройшли до другого етапу конкурсу за посаду першого заступника голови Одеської ОДА.

Наступний етап конкурсу - розв'язання ситуаційних завдань - відбудеться 27 лютого, в понеділок. На виконання кожного із ситуаційних завдань відводиться до години часу, скільки завдань давати кандидату - вирішить комісія. Після цього переможців чекає співбесіда, за підсумками якої буде остаточно визначено, хто здобуде вакантну посаду.

Забезпечує процедуру конкурсного відбору керівник міжрегіонального управління Національного агентства України з питань держслужби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Володимир Мельник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-