Суд над Єфремовим взяв технічну перерву

Суд над Єфремовим взяв технічну перерву

Укрінформ
Розгляд справи екс-керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова у Старобільському райсуді Луганської області буде продовжено в понеділок, 27 лютого.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У справі оголошується технічна перерва, тому що на сьогоднішній день не доставлені деякі матеріали. Причину ми почули - не зробила єгерська служба. Дочекаємося понеділка. До 10 години 27 лютого 2017 року оголошується технічна перерва", - сказав суддя.

Надалі суд планує розпочати дослідження доказів у справі з розгляду письмових матеріалів, потім вирішити питання про допит свідків і насамкінець - обвинувачуваного.

Як повідомлялося, 4 січня Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо Єфремова. Його звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); у пособництві в захопленні Управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України).

Єфремова також звинувачують у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією, особою, яка є представником влади, за попередньою змовою групою осіб, що призвели до тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України); організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України); державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-