Жебрівський заявляє про фейк

Жебрівський заявляє про фейк "від його імені": штірліц проколовся

Укрінформ
Голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що написаний лист нібито від його імені з вимогою від начальника обласної поліції В'ячеслава Аброськіна розблокувати залізничну колію і притягнути до відповідальності блокувальників – це фейк.

Про це він написав у суботу на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши цей лист.

«Сьогодні в соцмережах почали розповсюджувати фейкового листа нібито від мене до начальника Головного управління національної поліції в Донецькій області із вказівкою розблокувати залізничну колію і «притягнути до відповідальності» блокувальників. Але «штірліц проколовся», - написав губернатор. Він по пунктах пояснив, що це фейковий лист.

«Хочу чітко роз’яснити: 1. За поданим номером 02/12 (або 17 - нерозбірливо написано) - 0369 від 16.02. 2017 року із ОДА за моїм підписом жодних листів не виходило. Та і вийти не могло, бо: це не мій індекс, а індекс інших працівників ОДА;  у нас, станом на вчора, останній лист вийшов за №0307, а у підробці вказано №0369. За такою нумерацією листи ми будемо писати не швидше березня. 2. Відповідно до своїх повноважень, я не маю права давати вказівок- і ніколи їх не даю! - керівникові обласного управління нацполіції. Такі вказівки йому можуть давати тільки керівники Національної поліції України, або керівники Міністерства внутрішніх справ», - підкреслив Жебрівський.

За його словами, депутати, які поширюють цей сфальсифікований лист, мали б такі тонкощі знати. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-