Торгівля з Донбасом: Радбез доручив СБУ розробити

Торгівля з Донбасом: Радбез доручив СБУ розробити "нові правила"

Укрінформ
СБУ має невідкладно подати Кабінету міністрів України уточнені пропозиції щодо переміщення товарів до або з району проведення АТО в Донецькій і Луганській областях.

Про це йдеться в рішенні Ради національної безпеки і оборони України від 16 лютого 2017 року “Про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичній безпеці України та посилення захисту критичної інфраструктури”, затвердженому указом Президента №37/2017. 

“Розглянувши ситуацію, що склалася в енергетичній сфері України, Рада національної безпеки і оборони України вирішила... Службі безпеки України невідкладно подати Кабінету міністрів України уточнені пропозиції щодо переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях”, - йдеться у документі.

Також РНБО постановила звернути увагу Кабміну на невиконання попередніх рішень Ради національної безпеки і оборони, зокрема щодо ухвалення нової Енергетичної стратегії України, а також “розроблення проекту реконструкції енергоблоків теплових електростанцій та теплоелектроцентралей, на яких використовується вугілля антрацитової групи, для забезпечення застосування ними вугілля газової групи вітчизняного видобутку; диверсифікації джерел постачання вугілля в Україну та створення резерву енергетичного вугілля”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-