Санкції проти РФ - не економічне, а патріотичне питання - чеський міністр

Санкції проти РФ - не економічне, а патріотичне питання - чеський міністр

Укрінформ
Міжнародні санкції проти Росії потрібно сприймати як прояв патріотизму і підтримки друзів.

На цьому наголосив міністр сільського господарства Чеської Республіки Маріан Юречка під час зустрічі з віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе, повідомляє Урядовий портал

Юречка підтвердив позицію Чеської Республіки щодо необхідності збереження санкцій проти Росії. «Це потрібно сприймати не з точки зору економіки, це – питання патріотизму і допомоги друзям. Якщо мовчатимемо зараз, то через кілька років подібне може статися на кілька сотень кілометрів західніше від України», - сказав Юречка, йдеться у повідомленні.

Окремо співрозмовники обговорили надання Європейським Союзом додаткових автономних торговельних преференцій Україні та безвізового режиму.  Юречка запевнив Климпуш-Цинцадзе в підтримці Чехією цих питань у європейських інституціях. «Безвізовий режим допоможе розвитку бізнесових зв`язків, що вигідно всім», - підкреслив він.

Юречка перебуває в Україні з робочим візитом, під час якого, зокрема, візьме участь у відкритті аграрного ярмарку, де, серед інших, будуть представлені 13 чеських компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-