У БПП заявляють, що підстав для відставки уряду немає

У БПП заявляють, що підстав для відставки уряду немає

Укрінформ
Підстав для відставки Кабінету Міністрів на чолі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом немає.

Про це заявив народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Дмитро Білоцерковець, повідомляє прес-служба цієї політичної сили.

"На сьогодні жодних передумов для того, щоб відправити Прем’єра та Кабінет Міністрів у відставку, немає. Усе, що відбувається, – це виключно політичні ігри. У цьому є зацікавленість деяких політичних сил, які будуть на цьому спекулювати", - наголосив депутат.

За його словами, у разі відставки Кабміну позачергові вибори до парламенту неминучі, а це вигідно Росії, для якої "вкласти мільйони в українські вибори, щоб уникнути багатомільярдних санкцій – не проблема".

Білоцерківець підкреслив, що у разі проведення таких виборів для Російської Федерації буде не складно вкласти близько 50-100 мільйонів доларів та “викупити” усю мажоритарку.

"У результаті ми отримаємо парламент, у якому буде близько половини по суті антиукраїнських представників", – зазначив він.

Як відомо, 13 лютого лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко провела прес-конференцію, на якій вимагала зареєструвати в парламенті проект постанови про звільнення Володимира Гройсмана з посади Прем'єр-міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-