Прокурор просить суд обмежити адвокатам Януковича час на читання справи

Прокурор просить суд обмежити адвокатам Януковича час на читання справи

Укрінформ
Прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко подав клопотання до Печерського райсуду столиці про встановлення стороні захисту екс-президента Віктора Януковича строку ознайомлення з матеріалами досудового розслідування.

Про це він повідомив у коментарі Укрінформу.

"Сьогодні я подав клопотання до Печерського райсуду міста Києва про встановлення стороні захисту Януковича строку ознайомлення з матеріалами досудового розслідування. Розгляд клопотання призначений на 15 лютого", - сказав він.

За словами прокурора, адвокати Януковича зволікають із ознайомленням з матеріалами досудового розслідування у справі про державну зраду.

"Мною встановлені факти зволікання з ознайомленням з матеріалами кримінального провадження захисниками Януковича та умисного затягування часу", - зазначив він.

Раніше у прокуратурі повідомляли, що планують направити до Печерського райсуду обвинувальний акт у справі про держзраду Януковича вже у лютому. Адвокатам вручили повістки на ознайомлення з матеріалами кримінальної справи на 31 січня, 1, 2 , 3 лютого, а також 6, 7 і 8 лютого. 

У разі, якщо Янукович не з`явиться на судове засідання у своїй справі, прокуратура планує клопотати в суді про його заочне засудження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-