Гройсман обговорив із керівництвом НАТО підсилення ДСНС

Гройсман обговорив із керівництвом НАТО підсилення ДСНС

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман обговорив із заступником Генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер питання підсилення технічних можливостей Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Про це глава уряду заявив у Брюсселі під час спільного брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Окремо сьогодні говорили про те, що треба посилювати увагу в напрямках Держслужби з надзвичайних ситуацій. Хочу підкреслили, що ситуацію в Авдіївці ми змогли узяти під контроль в тому числі завдяки компетентності ДСНС. Тому підсилення її технічних можливостей - це ще один внесок у безпеку та здоров’я громадян, які перебувають під тиском російської агресії», - сказав Гройсман.

За його словами, сьогодні вони із заступником Генсекретаря НАТО приділили достатню увагу темі освітньої підготовки українських військових та подальшої співпраці України з Альянсом. «Я задоволений плідною дискусією. Вважаємо, що наше завдання після таких контактів - це розширення співробітництва», - додав глава уряду.

Гройсман також повідомив Геттемюллер про те, що уряд підготував план дій, який найближчим часом підпише Президент і реалізація якого дасть змогу Україні активніше співпрацювати з НАТО. «Ми маємо план дій, який дозволить нам зробити реформи і відповідати стандартам НАТО. Ми йдемо цим шляхом», - наголосив Прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-